Blijf op de hoogte
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Webversie
Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds
Liefde voor Later
Liefde voor Later is onze online nieuwsbrief. Hierin delen we interessante pensioenzaken met jou. Van praktische tips, leuke weetjes en interviews tot actualiteiten. Liefde voor Later verschijnt 3 keer per jaar.
Doe je mee op 7, 8 en 9 november met de Pensioen3daagse?
Tijdens de Pensioen3daagse geven we extra aandacht aan jouw persoonlijke vragen over je pensioen. Meld je snel aan voor een persoonlijke afspraak met onze pensioenspecialist bij ons op kantoor in Zeist of Apeldoorn op woensdag 8 november. Je kan voor je vragen ook in contact komen met onze pensioenspecialist via beeldbellen op donderdag 9 november. Dit kan vanaf je laptop, computer, tablet of smartphone. Let op: vol = vol!
De Pensioen3daagse is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken
Lees meer over de Pensioen3daagse of meld je aan›
Alle informatie over de nieuwe regels bij elkaar
Neem snel een kijkje op onze nieuwe pagina’s over het nieuwe pensioenstelsel. Lees wat er gaat veranderen, wat dit voor jou betekent en wat je zelf alvast kunt doen.
Lees meer over het
nieuwe pensioenstelsel ›
Ons jaarverslag 2022 is klaar
Het bestuur heeft in juli het jaarverslag over 2022 vastgesteld. In dit jaarverslag brengen wij verslag uit van onze financiële positie aan het einde van 2022. Ook gaan we in op de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. De belangrijkste cijfers uit het jaarverslag hebben we per kring voor jou op een rij gezet in een infographic. Je bekijkt deze infographic op jouw kringpagina op onze website.
Lees meer ›
Wij hebben je nodig! Help mee onze communicatie te verbeteren
Vind je dat Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds duidelijk en begrijpelijk communiceert? Ziet de informatie er aantrekkelijk uit? Mis je nog informatie?

Jouw mening is belangrijk.
Geef je op voor ons deelnemerspanel ›
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Linkedin
Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds is een handelsnaam van de Stichting Achmea Algemeen Pensioenfonds, statutair gevestigd te Zeist en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64346544. De Stichting Achmea Algemeen Pensioenfonds heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank voor het uitoefenen van het bedrijf van algemeen pensioenfonds als bedoeld in artikel 112a van de Pensioenwet. Disclaimer Privacy.